21 beoordelingen. 100% van onze klanten beveelt ons aan.
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
18-6-2024 13:53:58
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
via autotrack op een Nissan pixo uitgekomen en zo bij deze auto handelaar terecht gekomen , Bij aankomst hartelijk ontvangen en snel een vertrouwd gevoel gekregen . Nu inmiddels al een paar dagen in bezit en zeer tevreden over mijn aanschaf. Ik kan daarom auto040 dan ook zeer aanraden voor een ieder die op zoek ik naar een degelijke tweedehandse auto bij auto040 staan ze voor kwaliteit.

Onze reactie:
Hallo Fransisco, Dank u wel voor uw review en fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Heel veel plezier met uw mooie Pixo. Met vriendelijke groet, Ad van Santvoort
7-6-2024 15:52:06
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Ze hebben onze audi A4 (80-xd-xz) op tijd opgehaald voor de afgesproken prijs zonder verdere moeilijke zaken erom heen. De heren waren zeer vriendelijk.
28-3-2024 19:15:16
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Ik ben erg goed geholpen bij de aankoop van mijn tweedehands auto bij Auto040. Ad is betrouwbaar, vriendelijk en staat 100 % voor je klaar. Na 7 maanden rijd ik elke dag nog met veel plezier, en bekijks, in mijn auto. Bedankt.

Onze reactie:
Hallo Mevr. Oerlemans, Dank u voor uw review en ik wens u nog vele veilige kilometers met uw mooie auto. Met vriendelijke groet, Ad van Santvoort Auto040
20-3-2024 07:00:44
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Goedemorgen bedrijf, goed geholpen, eerlijke afronding

Onze reactie:
Hartelijk dank voor uw review en fijn om te horen dat alles naar behoren is. Met vriendelijke groet, Ad van Santvoort
3-2-2024 12:25:12
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Goed bedrijf ,aardige man. Je krijgt goed advies

Onze reactie:
Geachte heer van Stiphout, Dank u voor uw review. Heel veel plezier met uw mooie Alto. Mvgr, Ad van Santvoort
19-12-2023 19:39:59
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Na 2 jaar nog steeds super tevreden met de aangeschafte Citroën DS3. Al veel kilometers mee gereden zonder problemen.

Onze reactie:
Dank u voor uw review en fijn om te horen dat u na 2 jaar nog tevreden bent. Nog heel veel veilige kilometers. Met vriendelijke groet, Ad van Santvoort
27-10-2023 10:06:23
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Wegens dure reparatiekosten aan vorige auto, op zoek naar een nieuwe auto met 5 deurs. Ik kwam bij Auto040 terecht voor een Opel Karl. De auto werd direct klaargezet voor een proefrit, reed perfect en zag er als nieuw uit. Goed en duidelijk geïnformeerd over de auto en werd geleverd met een nieuwe APK. Alles correct en snel afgehandeld door Ad. Complimenten en erg blij met mijn nieuwe auto.

Onze reactie:
Dank u wel voor uw review mevrouw Treuren. Fijn dat u tevreden bent. Heel veel veilige kilometers in uw mooie Opel Karl. Met vriendelijke groet, Ad van Santvoort Auto040
20-10-2023 14:36:33
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Vandaag mijn Kia Picanto opgehaald. Gisteren gekocht en vandaag gekeurd en in mijn bezit , ik had een beetje haast omdat mijn andere auto afgekeurd was en er teveel onkosten aankwam.Daarom wilde ik voor de Maandag een andere hebben. Ik ben bij auto040 uitgekomen via autoscout en heb eerst de reviews gelezen, was niks mis mee. Zeer plezierige gesprekken gehad.

Onze reactie:
Geachte heer Pluym, Dank u voor uw review. Ik wens u heel plezier met uw auto. Mvgr, Ad van Santvoort Auto040
13-6-2023 12:29:31
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Wilde onze 12 jaar oude Fiat 500C verkopen vanwege overcompleet. Heb de auto er 2 uurtjes neergezet om 040 er naar te laten kijken en toen ik terugkwam kreeg ik een heel net bod. Week erna auto ingeleverd, koffie gedronken, over laten schrijven en werd het geld overgemaakt! Heel simpel, zorgeloos en netjes! Mark van Beurden

Onze reactie:
Hallo Mark, Dank je wel voor deze review. Het was fijn om zaken met u te doen. Met vriendelijke groet, Ad van Santvoort
27-5-2023 13:54:48
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
We hadden een renault modus gekocht en we kregen problemen met de transmissiebak er moet een nieuwe op komen de verkoper was zo coulant dat hij de auto heeft terug genomen en het volledige bedrag terug heeft betaald waar maak je zo nog mee een top verkoper bedankt voor alles

Onze reactie:
Beste meneer Verveld, Fijn dat u zo positief bent en we samen naar ieders tevredenheid een oplossing hebben kunnen bedenken. Met vriendelijke groeten, Ad van Santvoort
23-5-2023 16:43:18
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Op 23 mei 2023 een Suzuki Celerio uit 2017 gekocht voor mijn vrouw. Schappelijke prijs voor deze auto betaald en alle boekjes en onderhoudshistorie werden erbij geleverd. Voor mijn inruilauto kreeg ik van Ad een marktconforme prijs terug. Ad is een redelijke man die mooie occasions op voorraad heeft. Daarnaast een garantie van 3 maanden op motor en transmissie… En mocht er nog wat zijn, wordt het opgelost, aldus Ad. Kijk….. dat schept vertrouwen!

Onze reactie:
Hallo meneer Janssen, Dank u wel voor uw review. Ik wens u veel veilige kilometers met uw mooie Suzuki Celerio. Met vriendelijke groeten, Ad van Santvoort
17-8-2022 14:41:21
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Jaar geleden een auto gekocht bij 040. Een jaar zonder problemen zeer prettig getreden. Goed ontvangen en coulant geholpen.

Onze reactie:
Hallo Heer Toussaint, Wat leuk om te horen dat alles naar tevredenheid functioneert. Nog veel plezier met uw Renault.
4-8-2022 15:09:05
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
7
Deskundigheid
6
Prijs/kwaliteit
6
Ik beveel dit bedrijf aan . Netjes geholpen . Vriendelijk .

Onze reactie:
Hallo Monique, Dank je wel voor je review. Veel plezier met de Citroen C1. Met vriendelijke groet, Ad van Santvoort
28-7-2022 14:14:17
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Een opel Zafira gekocht bij auto040. Een mondeling afspraak gemaakt op basis van vertrouwen, dat mocht er een niet te verwachten mankement zijn aan de auto, binnen een een afzienbare termijn, we bij hem terug mochten komen. Nou, dat gebeurde, de koppeling begaf het na 4 maanden (en in de consternatie die ontstond ook de accu leeg laten lopen). Maar auto040 hield woord. Ad heeft mij geholpen met de auto vanuit thuis bij de garage te krijgen, de accu weer geladen en rekening voor reparatie betaald. Daarnaast verontschuldigde hij zich ook nog dat het gebeurd was, terwijl dit soort dingen niet goed te voorzien zijn bij een meer dan 10 jaar oude auto.

Onze reactie:
Dank je Martien voor deze positieve review. Met vriendelijke groet, Ad van Santvoort
28-4-2022 19:42:31
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Super goed geholpen bij de aankoop van mijn nieuwe auto. Daarnaast ook een goede prijs gekregen voor de inruil. Snel en correct afgehandeld. Top!!

Onze reactie:
Dank je wel Demi voor deze review. Geniet van je mooie Fiat 500. Met vriendelijke groet, Ad van Santvoort
27-4-2022 09:37:56
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Vriendelijke eigenaar. Betrouwbare auto's. Aan te bevelen!

Onze reactie:
Dank u voor deze review. Veel Plezier in de mooie Opel Met vriendelijke groet, Ad van Santvoort
10-2-2022 18:07:52
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Leuk en net bedrijf, waar je keuze genoeg hebt. vriendelijk te woord gestaan en netjes geholpen. ik rijd nog steeds met heel veel genot in mijn mercedes ?

Onze reactie:
Veel plezier met de auto en bedankt voor de review Met vriendelijke groet, Ad van Santvoort
18-12-2021 17:52:36
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Paar maanden geleden mijn auto hier gekocht. Na paar probleempjes te hebben gehad met mijn auto is alles netjes opgelost. Raad het echt aan om hier te kijken als je een andere auto zoekt (ook al is het alleen voor een bakje koffie).

Onze reactie:
Dank je wel Mandy voor je review, Vele veilige kilometers in je mooie auto. Met vriendelijke groet, Ad van Santvoort
10-12-2021 11:02:10
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Afgelopen zomer mijn eerste auto gekocht bij auto040. Uitstekende service van Ad; vriendelijk, behulpzaam en betrouwbaar. Ook na aanschaf van de auto blijft de service top, recent werd een klein mankement aan de auto meteen verholpen. Blij met de aankoop bij auto040!

Onze reactie:
Dank je wel Sabina, Fijn om te horen dat het allemaal naar behoren is opgelost. Vele veilige kilometers. Met vriendelijke groet, Ad van Santvoort
22-10-2021 21:33:10
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Goed en deskundigen bedrijf .waar je op je gemak rond kan kijken en goed geholpen wordt . Ad bedankt voor de goede service

Onze reactie:
Dank je wel Rob voor deze positieve review. Veel plezier met jullie Suzuki SX4. Met vriendelijke groet, Ad van Santvoort
21-10-2021 20:04:37
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Begin september hier mijn auto gekocht, vandaag terug geweest ivm een paar kleine dingen die nog niet geheel in orde waren.. Dit is vandaag direct opgelost en mijn auto rijdt weer perfect. Erg goede service, heel blij mee!

Onze reactie:
Dank je wel Monique voor deze review. Heel veel veilige kilometers met je Opel Corsa. Met vriendelijke groet, Ad van Santvoort